KPSS Forum Sitesi Kayıt Olun!

Aklınızdaki soruları cevaplamak için lütfen sitemize üye olunuz!

3389 nitelik kodu nedir? 3389 nitelik kodu KPSS atama puanları

Admin

Administrator
Yönetici
3389 nitelik kodu Özel Güvenlik ve Koruma veya Savunma ve Güvenlik ön lisans programından mezun olmak.

Bu ön lisans programları, güvenlik alanında eğitim almayı hedefleyen öğrencilere yönelik eğitim programlarıdır. Programlar, güvenlik yönetimi, güvenlik teknikleri, kriz yönetimi, risk değerlendirmesi ve güvenlik stratejileri gibi konuları içerebilir.

Mezunlar, özel güvenlik şirketlerinde, kamu kurumlarında, alışveriş merkezlerinde, havaalanlarında veya etkinlik güvenliği sağlayan organizasyonlarda çalışabilirler. Güvenlik görevlileri, yerel güvenlik düzenlemelerine uygun olarak alanları korurlar, güvenlik kameralarını izlerler, güvenlik prosedürlerini uygularlar ve olaylara müdahale ederler.

Özel Güvenlik ve Koruma veya Savunma ve Güvenlik programları, güvenlik sektöründe kariyer yapmayı hedefleyenler için önemli bir temel eğitim sunar. Güvenlik, insanların ve mülklerin güvenliğini sağlama konusunda kritik bir role sahiptir, bu nedenle bu alanda uzmanlara olan talep yüksektir. Güvenlik görevlileri, çeşitli güvenlik görevlerini yerine getirirken profesyonellik ve yasalara uygunluk prensiplerine bağlı kalırlar.
 
Üst